Tårtbloggen

Tårtbloggen

Brudskål

31.10.2022

Låt oss prata om den stora trenden TÅRTA TILL BRUDSKÅL! Inte bara är det fantastiskt att kunna se tårtan i dagsljus, ni får också vackra bilder, det blir en naturlig andningspaus och et tillfälle för mingel efter en nervös och säkert känslosam stund under vigseln. Vissa (läs: brudparet) har kanske knappt fått i sig lunch för att det varit både...

Finns det en smak som passar alla?
Nja, som mycket annat går det kanske inte att pleasea alla. Jag tänker att det är ett omöjligt uppdrag.
Så hur löser man det då, när endel är PRO CHOCOLATE, andra är TEAM SUPERSUR och någon annan är MER BÄR!

När mina brudpar kommer på sin tårtkonsultation så har de lyxen att få prova ALLA mina tårtsmaker. 5 stycken noga utvalda smaker som går från syrligt, sött, salt och mustigt.
Man ska väl egentligen inte välja bland för många alternativ, oavsett vad det handlar om. Men i detta fall så är det även en lustfylld provsmakning och oftast så...

Hur lång tid tar en tårta att skapa?
Häng med mig på en typisk tårtvecka i min studio!

Äntligen har ni fått ihop listan med de noga utvalda gästerna för er stora dag. Nu inväntas bara OSA-datumet för att se hur många ni blir exakt!

Det inledande stycket ger läsaren en uppfattning om vad blogginlägget kommer att handla om, det kan också användas som en kort förhandsvisning i listan för blogginläggen. Olika formuleringar gör att de sticker ut från resten av texterna. Fortsätt läsa och se hur du kan utforma dina blogginlägg.